~ 22 000 kr/år sparar våra kunder

Effektiva solcellslösningar

På Soolar har vi hjälpt tusentals kunder att ta steget mot en mer hållbar framtid med våra effektiva solcellslösningar. Vi installerar skräddarsydda anläggningar för villor, lantbruk, företag och bostadsrättsföreningar. Upptäck fördelarna med solceller och batterilager för både privat och kommersiellt bruk. Med vår expertis och vägledning kan du lära dig att maximera din solenergianvändning och få ut det mesta av din investering.

 

Solcellslösningar

Vi har utfört över 1500 solcellsinstallationer i stora delar av Sverige, och hjälper gärna dig också. Soolars tekniker är med dig hela vägen från hembesök till installation. Solpaneler, växelriktare och kringutrustning anpassas noggrant efter din fastighet, och vi visar dig hur du lagrar din el så att du exempelvis kan ladda din elbil.

ESDEC logo
MAFI logo
Phono Solar logo
Checkwatt logo
Goodwe logo

Våra referenser – kunder berättar

Få ut mer av din solenergi med vårt solcellsbatteri

Med batteri integrerar du solenergilagring sömlöst i din solcellsanläggning. Fördelarna med batteri är många, du ökar självförsörjningen ytterligare och kan använda batteriet för frekvensreglering samt för att lagra energin från solcellerna. På så vis kan du använda elen hela dygnet.

Soolar samarbetar med balanseringstjänsten CheckWatt™, där du kan tjäna tiotusentals kronor per år tack vare att ditt batteri stabiliserar elnätet. Då blir också solcellsanläggningen snabbare återbetald.