Om oss

Soolar grundades 2020 av tre norrlänningar från Kalix. Vi har alla lång erfarenhet från solcellsinstallationer, både i Sverige och internationellt. Tillsammans är vi stolta över att kunna erbjuda premiumprodukter till konkurrenskraftiga priser.

Med oss som leverantör får du den erfarenhet och kompetens du behöver, dessutom är vi lokala, vilket är en fördel för dig som kund.

Hos oss är det enkelt att beställa en solcellsanläggning. Vi har korta beslutsvägar och våra kunder får en kontaktperson som har huvudansvar för hela processen, från offert till driftsatt anläggning. Sveriges klimatmål att vara fossilfritt 2040 bygger på att 5–10 procent av landets energiproduktion kommer från solenergi. 2020 var den 0,1 procent. Det betyder att installationerna måste öka kraftigt.

Idag installerar vi i Stockholm, Göteborg, Kalmar med huvudkontor på Värmdö och säljkontor i Kalix. Vi fokuserar på lokala kontor med närhet till ditt hushåll.

Vår målsättning under 2022 är att bli rikstäckande med totalt 9 lokala kontor.

Soolars ambition är att hålla hög kvalitet i alla led i processen och skapa goda kundrelationer. Vi hoppas att vi kan få ditt förtroende för att göra en långsiktig och hållbar investering i förnyelsebar solenergi.

Varma Hälsningar

Viktor Brännmark, VD Soolar Solenergi AB

Våra samarbetspartners

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår