Soolar grundades av en solcellsmontör från Norrbotten år 2020 tillsammans med två till norrbottningar. Soolar har idag utfört över 1 500 solcellsinstallationer både privat och kommersiellt. Idag är Soolar etablerat i Göteborg och Stockholm, samt ett administrationskontor i Kalix. Vi monterar solceller i Halland, Västra Götaland och Bohuslän, och på östkusten i Södermanland och Uppland.

Soolar startades med tanke att arbeta nära materialleverantörer, för att minska antalet mellanhänder och då kunna erbjuda våra kunder kvalité till ett bra pris. För att ge våra kunder bästa möjliga förutsättning till en lyckad investering, eftersträvar vi alltid att utföra våra projekt med kompetens och trygghet i alla led. Viktigt för oss är att själva äga hela kedjan från första kontakt med kund tills färdig anläggning är på plats, därmed är det vår egna personal våra kunder stöter på genom hela processen.

Våra leverantörer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår