~ 22 000 kr/år sparar våra kunder

Lantbruk

Säker solcellsinstallation med sele

Skörda energi direkt från solen med solceller för ditt lantbruk – sänk energikostnaderna och stärk lantbrukets hållbarhetsprofil. De stora takytorna på ladugårdar och stall är perfekta för en storskalig elproduktion. Men naturligtvis går det att placera solcellerna på marken också.

Solceller tillsammans med batteri gör dessutom att du kan tjäna tiotusentals kronor tack vare frekvensreglering och försäljning av överskottsel. Våra soltekniker sköter hela kedjan, från hembesök och offert till installation.

En smart och långsiktig solcellsinvestering

Många lantbruksfastigheter har stor elförbrukning för uppvärmning och jordbruksmaskiner. Solceller för lantbruk från Soolar är en trygg och långsiktig investering som minskar energikostnaderna. Du får en framtidssäker investering och gör dessutom en insats för miljön.

Vill du ha ett komplett ekosystem av smarta energilösningar? Vi erbjuder även Smart hem-paket, laddboxar och solcellsbatterier som fungerar i harmoni med varandra.

TilläggVilka garantier ingår?

25 år
effektgaranti på 84,8 % av ursprungseffekten

20 år
produktgaranti på monteringsutrustning

25 år
produktgaranti på solcellspaneler

10 år
installationsgaranti och produktgaranti för växelriktaren

ESDEC logo
MAFI logo
Phono Solar logo
Checkwatt logo
Goodwe logo
Auktoriserad solcellsinstallatör

Tjäna ännu mer med CheckWatt™

Vi samarbetar med energitjänstföretaget CheckWatt, som erbjuder smart styrning och balansering av elproduktionen. För dig som enskild producent innebär det att din produktion blir mer lönsam eftersom CheckWatt ser till att du säljer mer när du får bättre betalt. Men balansen går åt andra hållet också, och el som produceras när det är överskott kan lagras på olika sätt.

Men balanseringen är inte bara bra för dig, utan också för hela elsystemet. Med solceller från Soolar bidrar du inte bara till omställningen och ett mer hållbart samhälle, utan också till en trygg elförsörjning för alla.

Montering solceller med säkerhetssele

Välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation!

Vill du också förvandla gårdens outnyttjade takytor till producent för solenergi? Boka in en kostnadsfri konsultation med vår projektör så hjälper vi dig att hitta den mest lönsamma lösningen för just er jordbruksfastighet.