~ 22 000 kr/år sparar våra kunder

Företag

Installation av solceller på tegeltak

Investera i lönsam solenergi för ditt företag och bygg ett hållbart samhälle med oss! Vi monterar solceller i hela Sverige, och skräddarsyr en lösning för din fastighet som sänker dina energikostnader. Du gör en hållbarhetsinvestering och får en skattereduktion samtidigt som du kan sänka dina elkostnader rejält – eller rentav få en extra inkomst genom att sälja din överskottsel.

Framtidens företag väljer solceller och batteri

Fler och fler företag har börjat inse värdet av solenergi. Du behöver inte oroa dig för stigande elpriser och kan vara trygg med att du får en långsiktig investering som kommer generera avkastning under många år framöver. Med solceller och batteri kan du tjäna tiotusentals kronor på frekvensreglering och sänkta energikostnader.

Det enda du behöver är en yta vi kan sätta solcellerna på. Och vi gissar att du inte hade några andra planer för taket ..?

I samband med din solcellsinstallation erbjuder vi även laddboxar för företagets elfordon – ett smart energisystem där komponenterna passar ihop.

TilläggVilken garanti ingår?

25 år
effektgaranti på 84,8 % av ursprungseffekten

20 år
produktgaranti för monteringsutrustning

25 år
produktgaranti på solcellspaneler

10 år
installationsgaranti och produktgaranti för växelriktaren

Svarta monopaneler installation på tegeltak

Varför solcellsanläggning från Soolar?

Lönsam investering

Vår unika kombination av solceller och batteri återbetalar sig på 5 år i dagsläget. Efter det har du gratis solel under 20–25 år. Du kan också sälja överskottselen.

Inga mellanhänder

Vi köper in solpaneler direkt från tillverkaren – vilket maximerar kvalitet till lägsta möjliga pris.

Trygghet

Soolar är auktoriserade av Elsäkerhetsverket och vår egen personal är med dig i hela processen.

ESDEC logo
MAFI logo
Phono Solar logo
Checkwatt logo
Goodwe logo
Montering solceller med säkerhetssele

Bra för miljön – bra för varumärket

Omställningen och elektrifieringen av samhället pågår omkring oss just nu. Än så länge ses den som bidrar mest som miljömedveten, men det kommer inte alltid vara så – till slut kommer det att vara den som inte engagerar sig som sticker ut.

Solceller från Soolar med en smart balans- och lagringstjänst är alltså inte bara en bra affär i sig. Med egenproducerad miljövänlig el från solceller på taket visar du att du och ditt företag är en del av framtiden – och det handlar verkligen inte bara om att visa! Du kan göra skillnad på riktigt.