Solceller för villa & fritidshus

Tjänsten

Vi monterar solceller på de flesta taktyper. Gemensamt för alla typer av montage är att solcellerna säkras för vind- och snölaster och att monteringstekniken aldrig kräver att det görs hål i det underliggande tätskiktet. Vi skräddarsyr en solcellslösning för er fastighet och hjälper till att optimera er investering med elbilsladdare och batterier.

Solceller är en värdefull investering som ökar fastighetsvärdet och genererar en intäkt på överskottselen som säljs till elnätet. Avkastningen på solceller är god.

Garanti

-      15 års produktgaranti på solceller

-      25 år effektgaranti på 84,8 % av ursprungseffekten

-      10 års produktgaranti för växelriktaren

-      20 års produktgaranti för monteringsutrustning

-      10 års installationsgaranti


Grönt avdrag

Installation av solceller ingår under skattereduktionen för grön teknik, vilket innebär en reduktion om 20 % på kostnaden för arbete och material. Samt 50 % av kostnaden på installation av lagring av egenproducerad elenergi, exempelvis batterier.

 

Frekvensreglering

Soolar samarbetar med Checkwatt och erbjuder våra kunder marknadens bästa lösning för att tjäna pengar på sitt batteri. För varje kWh med batteriet hjälper Checkwatt er tjäna 2000 kr.

 

Begär offert

Våra leverantörer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår