Solceller för villa & fritidshus

Gör en lönsam investering i miljön - installera solceller på ditt tak. Du får hållbar el från solen och dina kostnader för köpt el minskar väsentligt. Den el du inte förbrukar själv kan du sälja till ett förmånligt pris. Dessutom minskar din inkomstskatt med 60 öre för varje kilowattimme förnybar el som du säljer.

Gör miljön och din plånbok en tjänst - ta kontakt med oss på Soolar för en kostnadsfri offert redan i dag. Vi är det lilla lokala företaget med korta beslutsvägar och det stora företagets erfarenhet och kompetens - grundat av tre norrlänningar från Kalix.

Allt fler villa- och fritidshusägare upptäcker fördelarna med hållbar el från solceller, och intresset för solcellsinstallationer ökar lavinartat.

Solceller är en mycket bra investering som kraftigt minskar hushållets elkostnader och gör andra investeringar i huset möjliga. Återbetalningstiden för normalvillan minskar och är i dag cirka åtta år. Den genomsnittliga livslängden på en modern solcellsinstallationen är cirka 30 år. Det blir många år med höga intäkter och låga elkostnader! Beroende på anläggnings storlek kan det sammanlagt handla om hundratusentals kronor. Solceller ökar även värdet på din fastighet.

Det är enkelt att installera solceller. På bara ett par månader från förfrågan kan du ha högavkastande solpaneler på ditt tak. Vi hjälper till med allt som krävs, från rådgivning och offert till installation och anmälan till det lokala elföretaget. Det gröna ROT-avdraget för privatpersoner som köper solceller med installation ger dessutom hela 15 procents rabatt på din investering i hållbar el!

Våra samarbetspartners

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår