Solceller för lantbruk

Solceller på lantbruksfastighet ger god avkastning och minskar lantbrukets energikostnader. Vi på Soolar har gedigen erfarenhet av installation på lantbruksfastigheter och ser till att varje fastighet bedöms utefter sina förutsättningar, för att generera en så fördelaktig solcellsansläggning som möjligt. 

Lantbrukets stora takytor är optimala för att installera en solcellsanläggning med hög produktion, som genererar kort återbetalningstid. Eventuell överskottsel kan säljas till elnätet för att generera ytterligare intäkter.

Vi har god kännedom om lantbruks behov och nödvändiga anpassningar som försäkringskrav kan ställa. Alla administrationsprocesser kring installationen hjälper vi dig som kund med.

Garanti

Att leverera en korrekt och fungerande anläggning är vår största prioritet. Utöver produkternas egna garantier lämnar vi alltid 5 års installationsgaranti.

-      15 års produktgaranti på solcellerna

-      25 år effektgaranti på 84,8 % av ursprungseffekten

-      10 års produktgaranti för växelriktaren

-      20 års produktgaranti för monteringsutrustning

-      5 års installationsgaranti

Begär en offert så hjälper vi er med en anpassad lösning för er fastighet.

Begär offert

Våra leverantörer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår