Solceller för lantbruk

Ta ett hållbart och lönsamt investeringsbeslut. Låt solen förse ert lantbruk med förnyelsebar solel som kraftigt minskar elräkningen. Solen behöver dessutom inte skina från klarblå himmel, så fort det är dagsljus så producerar anläggningen förnyelsebar el.

Lantbrukets ofta mycket stora takytor ger goda förutsättningar för en effektiv solcellsanläggning med bra avkastning och kort återbetalningstid. Den solel som inte används på gården kan du dessutom sälja till din elleverantör.

Vi på Soolar, det lilla företaget med det stora företagets erfarenheter och kompetens, kan installationer av solceller i stor skala och vet hur ett lantbruk fungerar. Vi vet vilka enorma möjligheter de stora takytorna medför och har lösningar som passar alla typer av tak och lantbruksföretag.

Vi ser till att installationen görs på rätt sätt, både vad gäller byggnadens bärighet och dess elsäkerhet.

Ta ett hållbart och lönsamt investeringsbeslut. Kontakta oss så gör vi ett platsbesök och tar fram ett förslag på hur din lantbruksfastighet kan förses med en effektiv solcellsanläggning som minskar företagets energikostnader. Vi alltid utgår från gårdens totala årsförbrukning och tar fram den mest kostnadseffektiva solcellsanläggningen för ditt lantbruksföretag.

Våra samarbetspartners

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår