Vi hjälper dig med solceller till företaget

Genom att installera i solceller minskar verksamhetens energikostnader samtidigt som värdet på fastigheten ökar. Solen behöver dessutom inte skina från klarblå himmel, så fort det är dagsljus så producerar anläggningen el. Den el som ni inte använder själva kan ni sälja till en elleverantör, vilket ökar företagets intäkter.

Vi på Soolar har kompetensen för installationer av solceller i stor skala och kan ta fram en unik lösning som passar er verksamhet. Vi vet vilka möjligheter verksamheters ofta stora takytor medför och har lösningar som passar alla typer av tak och företag. Vi tar hand om hela processen från bygglovsansökan och ansökan om energistöd till installation och driftsättning.

Ta ett hållbart och lönsamt investeringsbeslut. Kontakta oss redan i dag så gör vi ett platsbesök för att ta fram en kalkyl som visar hur mycket era elkostnader kan minska och era intäkter från såld överskottsel kan bli. Vårt säljteam tar fram ett förslag med bilder och kalkyler på hur ert företag kan förses med en hållbar solcellsanläggning som minskar företagets energikostnader och höjer fastighetens värde. Vi utgår alltid från fastighetens unika förutsättningar, verksamhetens totala årsförbrukning och ett antal andra viktiga parametrar. Från underlaget tar vi fram den mest kostnadseffektiva solcellsanläggningen för ert företag.

I många fall är en investering i en modern solcellsanläggning som genererar förnyelsebar el återbetald redan efter åtta år.

Våra samarbetspartners

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår