Solceller för bostadsrättsföreningar

Sänk föreningens elkostnader med våra effektiva solceller av högsta kvalitet - producera hållbar el från solen. Gör miljön och föreningens budget en tjänst - ta kontakt med oss på Soolar redan i dag. Vi är det lilla lokala företaget med det stora företagets erfarenhet och kompetens - grundat av tre norrlänningar från Kalix.

Genom att installera en solcellsanläggning säkrar föreningen tillgången till el till ett lågt elpris under lång tid framöver, samtidigt som det minskar beroendet av dyra elleverantörer. Solceller ger maximal energiproduktion per kvadratmeter och är en hållbar lösning som ger låga elkostnader och maximerad avkastning på investeringen. Installationen är enkel, panelerna installeras direkt på befintligt tak.

Förnyelsebar el från solen stärker även föreningens hållbarhetsarbete och ger nöjdare medlemmar.

Vi hjälper till med allt som krävs, från projektering till nyckelfärdig och driftsäker anläggning.

Kontakta oss så gör vi ett platsbesök och tar fram ett förslag på hur er bostadsrättsförening kan förses med en hållbar solcellsanläggning som minskar era elkostnader. Den el som ni inte använder själva kan ni sälja till en elleverantör, ett ytterligare plus som ökar föreningens intäkter. Kom ihåg att en elräkning är en kostnad och solceller är en investering med hög avkastning.

Våra samarbetspartners

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår