Soolar söker säljare

Är du en driven och ödmjuk person som vill arbeta med teknisk försäljning? Då kan du vara Soolars nya säljare. Som säljare är du den första kontakten för våra kunder och du guidar kunden till rätt solcellslösning för just deras fastighet.

Om tjänsten:

 • Främst bearbetning av varma leads
 • Projektering
 • Försäljning mot privata hushåll

Som säljare kommer du tillsammans med vårt säljteam i Göteborg sälja mot den privata marknaden. Tjänsten innebär främst att bearbeta varma leads och vägleda kunden till en så fördelaktig lösning som möjligt - från idé till färdig anläggning. Vi tror på att bygga förtroende med våra kunder genom kunskap och ödmjukhet. Lönemodellen som säljare är baserad på fast lön + provision, vilket möjliggör en god lön vid prestation.

Meriterande:

 • Tidigare säljerfarenhet
  Erfarenhet av försäljning är meriterande, specifikt teknisk försäljning där kundrelationen är viktig. Dock är det viktigaste att du på arbetet är en social individ som vill utvecklas och prestera.
   
 • Erfarenhet av solceller
  Tidigare erfarenhet av solceller är meriterande, men inget krav. Med en vilja att lära och grundläggande teknisk förståelse kommer kunskapen inte vara några problem att ta till sig.

Om Soolar
Soolar är ett snabbt växande solcellsbolag som år 2022 omsatte nästan 60 miljoner. Vårt fokus är att vara en trygg och kompetent helhetsleverantör av solcellslösningar i en expansiv och föränderlig bransch. Vi erbjuder dig en fri och trivsam arbetsmiljö, med möjlighet att växa med bolaget. Bolaget har en familjär och energisk stämning, som bidrar till trivsel och teamkänsla.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön + provision som utgår från vårt kontor i Kungälv/Göteborg. 

Ansök senast 2023-03-26. Löpande urval tillämpas, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Ansök via formuläret

Namn *
     
Telefon *
     
E-post *
     
CV *
Bifoga ditt CV
     
Personligt brev
Bifoga eventuellt personligt brev
     
Övrig information
Skriv här om det är något övrigt du vill tillägga till din ansökan.
     

Våra samarbetspartners

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår