Mötesbokare

Är du driven och brinner för kundkontakt? Då kan du vara Soolars nya mötesbokare. Som mötesbokare är du den första kontakten med våra kunder och hjälper säljavdelningen att generera nya leads.

Om tjänsten:

  • Leadsgenerering
  • Behovsanalys med kund

Som mötesbokare kommer du tillsammans med vårt säljteam i Göteborg generera leads mot den privata marknaden. Tjänsten innebär främst att bearbeta kundlistor tillsammans med en behovsanalys, för att generera kvalitativa leads till våra projektörer. För att passa som Mötesbokare tror vi du behöver vara utåtriktad och motiveras av målgenerering. 

Lönemodellen som mötesbokare är baserad på fast lön + provision, vilket möjliggör en god lön vid prestation.

Meriterande:

  • Mötesbokarerfarenhet
    Erfarenhet av bearbetning av kundlistor till leadsgenerering är meriterande.
     
  • Erfarenhet av solceller
    Tidigare erfarenhet av solceller är meriterande, men inget krav. Med en vilja att lära och grundläggande kunskap kommer kunskapen inte vara några problem att ta till sig.

Om Soolar
Soolar är ett snabbt växande solcellsbolag som år 2022 omsatte nästan 60 miljoner. Vårt fokus är att vara en trygg och kompetent helhetsleverantör av solcellslösningar i en expansiv och föränderlig bransch. Vi erbjuder dig en fri och trivsam arbetsmiljö, med möjlighet att växa med bolaget. Bolaget har en familjär och energisk stämning, som bidrar till trivsel och teamkänsla.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön + provision som utgår från vårt kontor i Göteborg. 

Ansök senast 2023-05-31. Löpande urval tillämpas, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Ansök via formuläret

Namn *
     
Telefon *
     
E-mail *
     
CV *
     
Personligt brev
     
Tidigare erfarenhet
     

Våra leverantörer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår