Semesterersättare Administrationsansvarig 

Vill du arbeta i Kalix i sommar och är en lösningsorienterad person med struktur, som tycker om kundkontakt? Då kan du vara nästa semesterersättare för vår Administrationsansvarige. 

Tjänsten som Administrationsansvarig passar dig som tidigare arbetat i en administratörsroll eller studerar en utbildning inom relevant område så som Ekonomi/Ingenjör/HR/Juridik. Meriterande är grundläggande erfarenhet av solceller. 

Arbetsuppgifter 

  • Kundtjänsthantering 

  • Ärende handläggning 

  • Installationsförarbete 

I tjänsten som Administrationsansvarig är du navet för all vår kundhantering. Kunden samtalar med dig inför, under och efter installation. Det gör att du även är viktig för våra anställda i alla installationssteg. Administrationsansvarig administrerar ärenden för kunder och fördelar sedan ut de till respektive avdelning.  

För att passa i rollen behöver du ha lätt att lära och specifikt diverse datasystem. Viktigast är att arbeta lösningsfokuserat med en god struktur. 

Om Soolar 
Soolar är ett snabbt växande solcellsbolag som år 2022 omsatte nästan 60 miljoner. Vårt fokus är att vara en trygg och kompetent helhetsleverantör av solcellslösningar i en expansiv och föränderlig bransch. Vi erbjuder dig en fri och trivsam arbetsmiljö, med möjlighet att växa med bolaget. Bolaget har en familjär och energisk stämning, som bidrar till trivsel och teamkänsla. 

Tjänsten är ett semestervikariat på heltid med start under juni månad och utgår från vårt kontor i Kalix.  

Ansök senast 2023-05-31. Löpande urval tillämpas, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.  

Ansök via formuläret 

Namn *
     
Mail *
     
Telefon *
     
CV *
     
Personligt brev
     

Våra leverantörer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår